AsiaPro blir Vaktsam - Vi slumpar bort kameraövervakningskit

Nu kan du beställa en Komplett kameraövervakningskit 
 till ett superpris, bara för att den har "fel" logotyp

Begränsat antal tillgängliga - beställ ditt ex idag!

Beställ här

Det här är saken i korthet: AsiaPro ska bli Vaktsam och då har produkterna fel logotyp. Därför slumpar vi nu bort de kvarvarande kamerabevakningskitten för 9995 kr inkl moms. Det här är system som normalt hittas hos välkända återförsäljare för 30-34000 kr. Vårt ordinarie nettopris är 16995 kr, men nu har du möjligheten att göra ett riktigt kap genom att beställa hem ditt kit för
endast 9995 kr inkl moms (frakt på 125 kr tillkommer).

Du får 

Fullständiga detaljer här

Samtliga kameror är konstruerade i metall och skyddade för väder genom att vara inkapslade att tåla vatten, regn, kyla och värme. De är funktionstestade ned till -30 grader Celcius. 

Du kan styra inspelningen på följande fyra sätt

  1. Kontinuerlig
  2. Tidstyrning via NVR enheten
  3. Rörelseaktiverat
  4. Manuellt genom en strömbrytare till NVR

Du kan se direktsändning eller inspelat material genom att koppla en valfri skärm via HDMI-kabel direkt till NVR enheten eller via internetuppkoppling till dator eller mobilen. Hårddisken räcker ca 3-6 månader av inspelat material. Därefter raderas de äldsta klippen och skrivs över så att du alltid har tillgång till de senaste materialet. 

Appen som gör att du kan se videosändningen i mobilen ingår helt utan kostnad.

Produkterna är INTE en utgående modell utan det finns komplementprodukter, extrakameror och tillbehör tillgängliga utifall du senare vill uppgradera systemet. En NVR har 8 kanaler och stödjer en videobild på varje kanal. Fyra kameror ingår, men du kan uppgradera med fyra till som blir totalt 8 st. TIPS! Billigaste sättet att ha 8 kameror är att beställa två kit och kombinera istället för att köpa kamerorna var för sig.

Installationen är enkel. Eftersom nätverkskabeln, via PoE enheten, försörjer kameran med ström behöver du bara dra en kabel till kameran för att den ska fungera. Kablarna är 20 meter och 10 meter långa så att du kan övervaka stora områden utan att behöva att behöva skarva kabeln. 

Du får fullständiga garantier som gäller enligt gällande regler enligt konsumentlagstiftningen, och du övergår som kund till det nybildade bolaget som övertar ansvaret för att fullfölja sitt åtagande mot dig. Dina kontaktpersoner inom AsiaPro övergår också, så du behöver inte prata med någon annan utan personalen är den samma. Det är bara bolaget som byter namn. 

Ditt pris idag blir 9995 kr inkl moms eller 7996 kr ex moms. Fraktkostnad är det enda som tillkommer. Systemet är komplett, vilket betyder att du behöver inte köpa några extra tillbehör för att få det att fungera (kanske skruvar att fästa med).

Det är inga extra avgifter eller månadsavgifter kopplade för att använda systemet fullt ut.

För att beställa klicka vidare på denna länk och beställ varan. Beställ här

Betalning sker genom postförskott, banköverföring, swish eller förhandsbetalning via faktura (till företag). 

Har du frågor till Daniel? Maila daniel@asiapro.se

Powered By OpenCart
Asia Pro © 2018