Leveransinformation

Fraktkostnad
 
Följande fraktkostnader gäller:
 
  - Från 0 till 20kg: 125kr
 
Leveranstider
 
I normalfallet levereras beställning inom en till 1-3 arbetsdagar. Om någon artikel skulle vara slut så kontaktar vi dig och rådgör hur vi ska hantera ordern. I fall köpare anser att leverans dröjer på sådant sätt att denne ej längre önskar leverans av order är det på köparens ansvar att nämnda order avbeställes i enlighet med dessa Köpvillkor innan effektuering av order sker. Delleverans av order sker endast på kunds begäran och medför ytterligare fraktkostnad för kund.
 
Leveranser
 
Alla leveranser sker med av oss vald speditör enligt de leveranssätt vilka presenteras innan slutförande av beställning, vanligtvis DHL, och debiteras enligt denna speditörs gällande prislista enligt den beräkningsgrund denna speditör tillhandahåller. Det är på köparens ansvar att tillse att den adress som uppgivits till oss vid beställningstillfället är korrekt, och att köparen, efter det att vi effektuerat ordern följer upp leveransen hos speditören, samt tillser att leveransen avhämtas/mottages på avhämtningsställe inom skälig tid från avsändandet, vanligtvis nio (9) dagar från avsändandet.
 
Ordermetod
 
Vi skickar varor mot mot postförskott. OBS! Vid betalning mot postförskott tillkommer en avgift på 60 kr. Vid returer debiteras kunden för leveransen. Ångerrätt gäller 7 dagar vid obruten förpackning – kunden står för uppkomna leveransavgifter.
 
Betalning kan ske via förskottsbetalning eller kontant om överenskommet.
 
Försenad betalning och ej utlösta paket
 
Outlösta postförskottspaket debiteras med 150 SEK i expedition + aktuell fraktavgift, vilket faktureras i efterskott. Om du inte betalar i tid skickar vi en påminnelse, vilket innebär att du påförs en påminnelseavgift om 50 kr. Dessutom påförs ränta enligt räntelagen med diskonto + 8 %. Om du trots det inte betalar kommer du att spärras i vårt kundregister. Vi skickar också din fordran för inkasso och även ev vidare till Kronofogden.
 
Villkor för leveranser utanför Sverige
 
Leverans utanför Sverige sker endast mot förskottsbetalning. Tillägg för frakt till utlandet tillkommer på samtliga beställningar. Vid frågor var vänlig ta kontakt med oss via vår via vår kontaktsida.
 
 
Powered By OpenCart
Asia Pro © 2018